Klanten_old

Ik vind het trimmen prachtig werk. Al die verschillende modelletjes en karakters op mijn tafel. Ik pak ook vaak de camera er even bij om wat plaatjes te schieten. Hieronder enkele van die ‘plaatjes’ met een stukje over het betreffende hondje erbij.
Staat jouw hondje er niet bij, maar zou je dat wel leuk vinden, laat het me dan even weten.
divider hond


Kwispel
Kwispel is een trouwe klant bij mij in de trimsalon. Soms is hij prima uit de klit en soms zit dat wat tegen. Deze keer zat dat wat tegen en moesten helaas ook zijn oortjes kort. Erg helaas vond ik dat nou ook weer niet, want het staat hem geweldig. Een lekkere frisse, korte coupe die ook veel makkelijker te onderhouden is.
divider hond


Nina
Deze kleine boomer was nog een puppie en had vrij lang haar wat prachtig uit de klit was. Dan is er veel mogelijk en het baasje wou dan ook graag dat ze niet al te kort zou worden. Bij Nina heb ik de pootjes vrij vol gelaten wat een beetje een teddybeer-effect geeft. Doordat ze thuis altijd zo goed gekamd wordt is ze dat gewend en werkte bij mij dan ook prima mee.
divider hond


Nero
Terwijl ik druk doende was om mijn flyer te ontwerpen kwam Nero in mijn trimsalon. Daar was ik helemaal blij mee, want Nero was helemaal geschikt om een photoshoot mee te doen en het plaatje dan op mijn flyer te gebruiken. Dat is ook gelukt. Zie hierboven op de foto’s hoe dat tot stand kwam.
divider hond


Tessa
Tessa is een knappe meid van 5 jaar oud. Ze laat zich gewillig plukken en draait zich soms spontaan op haar zij of rug. Tijdens de behandeling liggen vindt ze ook erg fijn en dat kan ook meestal wel. Hier en daar was het haar door de vorige trimster geknipt in plaats van geplukt en is de vacht nu door mij ‘gerepareerd’. Dat is een hele klus.
Over een half jaartje zullen we zien wat het effect daarvan is…
divider hond

Mendy
Ahhh, daar is Mendy weer. Mendy is mijn favoriete fotomodel. Ze staat regelmatig in mijn advertenties en ook hier op de website zie je haar op elke pagina bovenaan in de header. Ik vind haar prachtig met haar lange stijle donkere oren en lichtgekleurd kopje. Ze laat zich rustig behandelen en staat altijd klaar om me een kusje te geven als ik daar om vraag.
divider hond


Jessie
Vandaag Jessie in de trimsalon. Bij binnenkomst was ze wat nerveus en toen ik haar op de tafel zette begon ze wat te piepen. Zodra ik begon met plukken was ze stil. Heel lief en Jessie vond het zelf ook heerlijk.
Ik plukte eerst de rug en daarna de linkerzijde. Toen ik de rechterzijde begon te plukken ging ze snel op haar (linker-)zij liggen en kon ik overal prachtig bij. Bedankt Jessie, je bent een lieve meid. Dat vind mijn zoontje (op de laatste foto) ook.
divider hond


Brown
Op een dag krijg ik een telefoontje met de vraag of ik ook een mammoet wil trimmen. Mijn antwoord was dat ik geen olifanten doe. We hadden meteen veel lol aan de telefoon. Het ras mammoet kende ik nog niet, maar Brown deed zijn naam wel eer aan. Hij was groot en zwaar. Gelukkig was hij ook erg lief want er zat gigantisch veel power in dat lichaam.
divider hond


Turbo en Diesel
De broertjes Turbo en Diesel komen altijd samen. Ze zijn ook beide dol op aandacht. Wanneer ze vrij rond lopen komen ze naar je toe en leggen een kop of een poot op je schoot. Hun vacht knapt heerlijk op van een trimbeurt. Al het losse en dode haar wordt verwijderd (ontwold) en de nieuwe haren zijn nu weer mooi te zien.
divider hond