Scentsy – Onafhankelijk consultant

Iemand gaf mij eens een bijzondere tip voor de verkoop van mijn huis; hij zei, “bak vlak voordat er kijkers komen een appeltaart. Als mensen dat ruiken voelen ze zich meteen thuis.”
De geur van appeltaart heeft iets gezelligs. Zo verkoop je veel makkelijker je huis.
Zo zijn er allerhande geuren die onbewust iets met je kunnen doen. Je kunt je er echt goed bij voelen. Of het geeft mensen het gevoel een heel fijn huis binnen te stappen.

Geen vlammetjes, geen rook
Ik gebruikte zelf vaak geurkaarsen of etherisch oliën om een lekkere geur te creëren, maar toen ik Scentsy leerde kennen was ik helemaal om.
Wat een heerlijke variatie aan geuren. Echt uniek. Geen vlammetjes en rook meer in de huiskamer. Geen gedoe met kaarsjes, ik kan er zelfs een timer opzetten en op door mij bepaalde moment gaat de warmer automatisch aan en weer uit.

Gewoon in het stopcontact
De warmers van Scentsy werken op elektriciteit, met een klein lampje dat wat warmte af geeft. Hierdoor smelt de wax die boven het lampje in een schaaltje ligt. Bij het verwarmen komt dan de geur vrij. De wax word dus niet verbrand zoals bij een kaars maar word alleen prettig warm. Dit komt de geur echt ten goede.

Even proberen?
Als je het zelf eens wilt ervaren kan je van mij een warmer lenen die je in je eigen huis een paar dagen uit probeert.

Webshop
Neem ook eens een kijkje in mijn webshop om de prachtige warmers van Scentsy te zien. Echt een sieraad in huis. Er zijn 3 soorten warmers.

De miniwarmer

De miniwarmers zijn een mooi instapmodel. Ze nemen niet veel plaats in of kunnen zelfs rechtstreeks in het stopcontact geplaatst worden. Ze komen in 2 varianten: rechtstreeks in het stopcontact of met een voetstuk waardoor je ze ergens neer kan zetten. (klik hier)

Standaard warmer
De standaard warmers zijn wat groter (zo’n 15 cm) en zijn prachtig om te zien. Helemaal als je het licht aan doet. Ze zijn geschikt voor grotere ruimtes.  (klik hier)

Element warmer
Een klasse apart zijn de element warmers. Hier wordt de wax niet met een lampje maar met een element verwarmd. Hierdoor zijn er weer hele andere modellen mogelijk en geven ze niet altijd licht. Ook deze zijn geschikt voor grotere ruimtes. (klik hier)

En dan… een heerlijke geur die bij jou past
Tot slot natuurlijk het hart van het Scentsy systeem; de geuren.
Neem een kijkje op deze pagina met meer dan 80 geuren. (klik hier)
Ik heb testers van al deze geuren dus komt bij mij even ruiken voor je besteld.

Whatsapp mij!
Nieuwsgierig geworden? Stuur mij een whatsapp berichtje en je kan gratis een warmer van mij met een geur naar keuze testen. Klik hier om mij een whatsapp te sturen.
Bellen mag natuurlijk ook op 06-4653 9474

Groetjes Erica