Welkom

U heeft een afspraak gemaakt bij Trimsalon Erica.
Van harte welkom!

Ik trim al meer dan 10 jaar met veel plezier honden (en katten). Het is heerlijk werk waarbij ik dagelijks mijn hart ophaal aan al die verschillende soorten karakters en vachten van de honden.
.

Wat is handig om te weten voor je eerste afspraak?
-Graag zie ik dat je voor je met je hond naar de afspraak komt hem even goed uit laat. Hij moet straks geruime tijd op tafel in de trimsalon staan en dan is het fijn als er geen hoge nood is.

-Probeer daarbij de hond ook zoveel mogelijk droog te houden (niet altijd mogelijk in Nederland helaas).

-Geef de hond geen vlooiendruppels vlak voor de trimbeurt. Wacht ook na de trimbeurt enkele dagen voor je vlooiendruppels geeft. De druppels hechten dan beter (indien de hond gewassen is geweest).
Inwendige vlooienmiddelen (bv tabletten) mogen op elk moment gegeven worden.

-Op de dag van de afspraak breng je je hond op de aangegeven tijd naar de trimsalon. De trimsalon is in de achtertuin. Je mag meteen om het huis heen lopen. Ik zie je daar.

-Bij binnenkomst vullen wij de eerste keer een klantenkaart in. Hier komt je naam en adres op en gegevens van de hond zoals naam, ras, allergieen en ook… zijn geboortedatum.
Ook vraag ik toestemming voor het maken van foto’s om die voor mijn eigen promotie te gebruiken. Op mijn Facebook pagina (klik hier) kan je enkele van die foto’s zien.

-Vervolgens zeg je de hond gedag en gaan wij (de hond en ik) aan de slag. Je kan hier niet bij blijven. Waarom niet? Klik hier…

-Als de hond klaar is bel of whatsapp ik je. Het is fijn als je de hond dan zo snel mogelijk op kunt halen. Lukt dit niet, laat mij dat dan even weten.
-Het adres is Nieuwstraat 69 in Noordwolde. De trimsalon is in de achtertuin. Je mag meteen om het huis heen lopen, ik zie je daar (niet eerst bij de voordeur aanbellen).

-Betaling in euro’s kan alleen contant. Ik heb geen pin en vind het ook belangrijk dat contant geld in onze samenleving behouden blijft.
Wel is het mogelijk om met florijnen te betalen. Hierbij krijg je ook nog eens 5% korting. Voor meer info zie klik hier.

Nog een paar plaatsen op deze website die het bezoeken waard zijn:
Veelgestelde vragen: een wat uitgebreider antwoord op vragen die hierboven al aangestipt zijn.
Klanten: hier een kort stukje over enkele hondjes die al bij mij in de trimsalon kwamen, vergezeld van een paar leuke foto’s.
Tarieven: mijn prijzen zijn niet geheim. Je vindt ze hier. Ook de prijzen van mijn haal- en brengservice.
Facebook: dit is niet op deze website, maar toch ook leuk om eens te bezoeken.
Wil je mijn pagina liken? Bedankt!